Usodna Bela

Ime mi je Izabela, ampak ne kličejo me Iza … Kličejo me Bela, ker se rima z debela. Sem čisto običajna zakompleksana pretežka najstnica.

Socialni delavec se nasmehne in si nekaj zapiše v svojo črno knjižico. Zazre se skozi mene, kot bi skušal najti trohico skladnosti med mano in tem, kar sem naredila. Naredim dolg požirek vode, da bi za kozarcem skrila nasmešek.

Čisto običajna?

Zmignem z rameni.

In stara si, koliko … Sedemnajst?

Osemnajst. Bom. Čez dva meseca.

Znova nekaj napiše, obstane, se popraska po bradi in nadaljuje.

Imaš fanta?

A-a, odkimam. Ampak ogromno vem o seksu. Prebrala sem vse, kar je bilo možno. Sodomija, pederastija, pedofilija, koprofilija, nekrofilija, sado-mazo, fetiš, …, kar koli želite. Marsikaj sem poskusila. Sama s sabo. Stara dva sta bila nekako … zavrta. Sploh mi ni jasno, kako sta me dobila. Štorklja najbrž le obstaja …

Socialni delavec skimava z glavo in si naprej vztrajno zapisuje.

Saj ne, da si ga ne bi želela.

Naslonim se nazaj, da mi oprsje skoraj izskoči iz majice in se nasmehnem. Socialni delavec se nelagodno presede.

Ampak?

Ampak kaj? vprašam.

Saj ne, da si ne bi želela fanta, ampak …?

Ja, ampak fantje so se norčevali iz mene – glejte me! V osnovni šoli so mi kot prvi pognali joški. Dečki so se bahali, kaj vse počnejo s svojimi puncami. Ko sem katerega vprašala, kaj, se je ponavadi usral. Po moje so se seksu takrat najbolj približali z nežnim trganjem zlepljenih strani v Playboyu narazen, da so se lahko na veceju popraskali po tamalem.

Socialni delavec se razumevajoče nasmehne.

V prvem letniku srednje šole se je našel tipček, ki si je upal spregovoriti z mano … Povabil me je v kino – ne vprašajte me, kateri film je bil, ker se ne spomnim, ves čas je z jezikom kopal po mojih ustih in me grabil za joške in rit – po tistem pa me je začel ignorirati. Bila sem prepričana, da ga je sram, da bi ga videli z mano, pa sem kasneje izvedela, da je šlo za nekakšno stavo. Izgubil jo je, ampak hlače je imel vseskozi napete!

Fantje so se torej norčevali … Kaj pa punce?

Hmmm … Mislim, da so se precej rade družile z mano. Dvigovala se jim je samozavest, ker so z mano izpadle lepše in več vredne. Vsaj počutile so se tako.

Socialni delavec si med zapisovanjem vsake toliko obriše potno čelo. Tudi meni je vroče, pod pazduho in joški se mi delajo madeži.

Kaj pa punce … intimno? izdavi s težavo.

V drugem letniku sem dobila sošolko, ki je ponavljala. Ujeli sva se, bila je na moji strani. Kratko postrižena, rahlo mišičasta, pokazala mi je, kaj lahko punca da punci. Ampak moški …

Ja?

Moški in ženska, to se meni zdi še vedno najbolj naravno.

Socialni delavec odloži pero. Išče prave besede.

Se pravi – to, kar si imela s Petrom Novakom, je bilo … naravno?

Hej, prebrala sem vso literaturo o normalnem seksu in o deviacijah, brala sem Bukowskega, Millerja, De Sada, samo pravega kurca nisem čutila v sebi …

Dokler?

Dokler nisem v šolo začela štopati. Stala sem ob cesti – bilo je vroče in tam je stalo nekaj štoparjev, palec sem dvignila zadnja, niti tablice s krajem, kamor želim, nisem imela. Peter pa je ustavil pred mano in me pobral na splošno nejevoljo preostalih čakajočih. Med vožnjo je skušal biti karseda komunikativen in prijazen. Pa saj je bil. Je pa tudi nenehno pogledoval v moj dekolte.

Socialni delavec si z roko seže v hlače in si najbrž popravlja kurca.

Med vožnjo je imel levo roko nonstop v žepu in se je igral s tamalim. Potem me je odpeljal k sebi domov, odprl steklenico vina in …

In ti si šla kar tako k njemu?

Saj sem rekla, da še nisem čutila pravega kurca v sebi. Končno sem imela možnost izgubiti nedolžnost. Ko me je začel objemati in poljubljati, se nisem niti poskušala upirati. Ker je bil rahlo lesen, sem vmes celo morala prevzemati iniciativo – sedla sem nanj in ga začela jahati z obrazom med joški …
Nazorno mu pokažem, kako je to bilo videti, in socialni delavec začne težje dihati.

Dušil se je, a ga nisem mogla spustiti. Nisem mogla. Bil je trd kot beton in počasi mi je prihajalo. Nasajala sem se gor in dol, gor in dol in ga stiskala za glavo, da sem doživela kolosalni orgazem. Ko sem vstala, mu je še vedno štrlel pokonci, čeprav ni oddajal nobenih znakov življenja več. Še enkrat sem sedla nanj in še enkrat mi je prišlo, a tokrat ne tako močno. Odpeljal me je v raj in plačal najvišjo ceno za enosmerno vozovnico. A je imel lepo smrt, se mi zdi, med nogami najstnice, hehe … No, poti nazaj tudi zame ni bilo več!

Socialni delavec si ga z levo roko namešča v hlačah, z desno pa zapisuje, kar sem mu povedala.
Kaj pa Maks Trdin? vpraša.

Maks je bil … Bil je nor na debeluške. Nekako je naletel na moj Facebook profil in mi začel pošiljati sporočila, o tem, kaj vse bi mi delal, če bi mu le pustila. Ker sem ob vikendih začela streči pri Žejnem Jocu, sem ga povabila na pijačo. Neko popoldne se je sparkiral za šankom in ostal do konca. Dobesedno.

Socialni delavec me pogleda z vprašujočimi očmi.

Medtem ko so se mlajši gostje zajebavali iz moje riti, je samo on slonel tam in me slačil z očmi. Ves čas ni spregovoril niti besede – na Facebooku je bil glasnejši, ampak njegov pogled me je dobesedno božal … Čutila sem ga, kako mi leze prek hrbta in mi stiska veliko rit in joške.

Zdaj je socialni delavec potreben požirka vode.

Ko so vsi odšli, je rekel Zadnje pivo, prosim … O, pa saj zna govoriti, sem pomislila. Naredila sem obračun, pobrisala tla in počistila WC, on pa je počasi srkal svoje pivo. Svoje zadnje pivo, kot je želel. In nepremično me je gledal. Kaj zdaj? sem ga vprašala. Rada bi šla domov. Zravnal se je, se napotil k meni za šank – z jezikom se mi je zakopal v usta in me strastno zgrabil za joške … Si predstavljate?
Mečkam si dojki, socialni delavec pa pogoltne slino in si obriše čelo.

Z rokami me je objel pod ritjo in me skušal dvigniti na šank, nadaljujem. Seveda sem se morala nanj spraviti sama. Odprl mi je zadrgo na kavbojkah, jih zvlekel dol in mi začel poljubljati kolena. Tu in tam me je nežno ugriznil v kračo in močno posesal, da je pustil sled za sabo. Z jezikom mi je priplezal do mednožja, kjer me je nekaj časa obdeloval, jaz pa sem mu s prsti mršila lase. Parkrat je porinil jezik noter, potem pa se mi je z vso silo prisesal na ščegetavček … Bilo je neverjetno, čeprav ne popolno … Še vedno je nekaj manjkalo.

Socialni delavec me znova vprašujoče pogleda.

Sesal je in sesal, jaz pa sem mu glavo potiskala noter in ga stiskala s stegni. Mešalo se mi je, medtem ko se je on počasi, a vztrajno dušil. Oba sva prišla istočasno – jaz v nebesa, on v pekel. Tudi tokrat je bilo čisto, brezmadežno, nobene krvi, nobenega okusa po krvi (z izjemo mojega mesečnega perila, ampak to ni to, če me razumete). Rada bi poskusila kri!

Znoj dežuje z njegovega čela. Z roko se praska po mednožju, in se niti ne trudi, da bi skrival.

Udobno se namestim na stolu in si porinem desnico v hlače, z levo pa se uščipnem v bradavico. Tip je čisto slinast nad svojo črno knjižico. S stolom vred se odrine od mize.

Pri-pridi-to-pod-pi-sat! pljuva zloga, medtem ko si ga čisto odkrito meče na roko.

Vstanem z nasmehom na ustih, stopim okoli mize in mu vzamem pisalo iz roke. Hlače in gate si spusti do gležnjev. Odpre mi kavbojke in mi jih potegne z riti, jaz pa s sebe olupim majico. V desni držim nalivno pero, z levo pa ga nastavim in se nasadim nanj. Njegov obraz si zarijem med joške. Upira se, zato ga spustim. Olajšano se mi nasmehne. Počasi se pomikam naprej in nazaj. Z dlanmi mi objame obraz in ga potegne k svojemu – zagrize se mi v v spodnjo ustnico.

Tik preden nama pride, mu z vso silo zarijem nalivno pero v vrat. Šok v očeh, kri šprica povsod, po tleh in mizi, po meni in od njegovega kruljenja se mi meša, jaham in pikam kot zmešana – čisto na novo odkrit užitek zmotijo pazniki, ki v tistem vdrejo v pisarno, začnejo tolči in brcati po meni in me skušajo zvleči stran, jaz pa se z nogami močno oprimem stola in si mislim: pro-sim-pus-ti-te-naj-mi-še-en-krat-pri-i-ideeee …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.